karitatív csapatépítés

karitatív csapatépítés

Miközben a CSR egyre nagyobb teret hódít a vállalatok körében és számos példamutató programmal találkozunk, mégis a vállalatok társadalmi befektetéseinek egyik legnagyobb potenciállal rendelkező formája, a karitatív tevékenységek még nem foglalták el megillető helyüket hazánkban.

A karitatív programok és az önkéntes tevékenységek szerves részei egy vállalat társadalmi befektetéseinek, így CSR stratégiájának is.

Számos előnnyel járul hozzá a vállalat hosszú távú céljainak eléréséhez, elismertségéhez és a munkatársak fejlődéséhez, elégedettségéhez:

 • nagyszerű csapatépítő és a munkahelyi hangulatra kedvezően hat
 • az alkalmazottak képességeit, készségeit és együttműködésüket fejleszti
 • munkatársak lojalitását és proaktivitását növeli
 • biztosítja a fenntartható fejlődést
 • kiváló szemléletformáló
 • vállalati egészségmegőrző
 • és nem utolsó sorban remek kikapcsolódás és regenerálódás

Az ország egész területén rengeteg szervezet, alapítvány szorul segítségre – kizárólag olyan intézményeket javaslunk karitatív programok helyszínéül, akiket ismerünk, ahol biztosan tudjuk hogy elkél a segítő kéz.

Rengeteg különböző lehetőséget ajánlunk vállaltuk igényeihez igazíthatóan.

 • egyszerű szaktudást nem igénylő fizikai munkák: játszótér- és fejlesztő park építése, virágültetés, parkosítás, felújítás, építés, stb.
 • némi előzetes felkészülést igénylő feladatok: oktatás, stratégiák kidolgozása, know-how megosztás, közös gondoskodó nap, pro bono projektek, stb.
 • hosszú távú tervezés esetén: egy adott cél felkarolása és támogatása, komolyabb jótékony projektek szervezése, kivitelezése, stb.
 • kapcsolódó élményprogramok: közös nordic – walking Down-szindrómás embertársainkkal, alkotómunka autista fiatalokkal, stb.

Egy karitatív program során sokkal többet kapnak, mert adnak! Személyes egyeztetéshez kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Mert nagyon jó részt venni egy karitatív programban - csak egy visszajelzés a sok –sok hasonló közül

“Szeretném megköszönni (nyugodt szívvel mondhatom, hogy a többiek nevében is), hogy Nálatok tölthettük ezt a nagyszerű napot. Mind a személyetek, mind a környezet, ahol dolgozhattunk egyszerűen csodálatos volt, még ma délben is a programról beszélgettünk a kollégáimmal, annyira felemelőnek találtuk. Nagyon tetszett a lovak, az állatok közelsége, az, ahogyan vártatok minket, az egész hangulat nagyon családias volt, úgy éreztük, mintha hazaértünk volna. El is tudom képzelni, hogy ez a környezet és a személyetek pozitívan hat a betegekre, ha ránk ilyen hatással volt. :-) Lehajtom a fejem a munkátok előtt, mert ennek kézzel fogható haszna van, jobbá teszitek vele a világot.
Minden elismerésem a Tiétek, mert amellett, hogy nagyon kemény a munkátok, még lelkileg is nagyon megterhelő lehet. Ugyanakkor hatalmas lehet az öröm, amikor láthatjátok a fejlődést egy-egy beteg gyermeken, vagy felnőttön.
Nagyon jó volt ilyen embereknek segíteni, ha csak egy keveset is. Én személy szerint nagyon sokat kaptam ezen a napon, ha tehetem, igyekszem majd tartani a kapcsolatot Veletek és megpróbálok Nektek segíteni, ahogyan tudok.”

További visszajelzéseket és fotókat talál „kapcsolat” menüpontunk alatt.