partnereink

Abasári bormanufaktura

karitatív program szervezőAz Abasári Bormanufaktura családi vállalkozás, amely 1990-ől foglalkozik szőlőtermesztéssel, borászattal folytatva a hosszú évszázados hagyományokat. A birtok egy része Abasáron, a fenn maradó területek a mátrai borvidék kiváló fekvésű dűlőin találhatók. Boraink számos versenyen mérettettek meg ahol aranyérmeket, különdíjakkal is kitüntettettek. Számúnkra munkánk során az a fontos, hogy boraink a fogyasztó ajkára megelégedett mosolyt csaljanak és ezt a szemléletet kiterjesztvén örömmel fogadjuk az Autista Segítő Központ kedves lakóit minden évben közös szüretre és támogatjuk az alapítvány munkáját ahogy, ahol és amikor csak tudjuk!

Barátunk a Föld ökotáskák

Karitatív program szervezőA baratunkafold.hu Kft. szívügye a természet védelme és a környezettudatosság minél hétköznapibbá tétele! Újrahasznosított ökotextil anyagból gyártják környezetbarát ökotáskáikat Magyarországon. A „színes üzeneteinkkel a jövőnkért”, ahogy szlogenjük szól, törékeny világunk sebezhetőségére hívja fel figyelmünket. Aki a „barátunkaföld ökotáskát” használja, Földünk, országunk és környezetünk megóvásához- és egy ecsetvonással a szebb, tisztább jövőnk képének megfestéséhez járul hozzá. Ezek a barátunkafold ökotáskák színesek, divatosak, praktikusak és egyéni elképzelésre szabhatóak. Vigyázzunk együtt törékeny világunkra, és kössünk barátságot a környezettel!

Nordic walking fitness

Karitatív program szervezőA Nordic Walking Fitness ingyenes programjával járul hozzá Down-szindrómás embertársaink fejlesztéséhez és pozitív élettani hatásaival járul hozzá az időskori, vagy egyéb egészségügyi problémák megoldásához.
A Down-szindrómás emberekre nagyobb figyelmet kell szentelni az egészségük megtartása érdekében. Ehhez elengedhetetlen az egészséges táplálkozás és elegendő mozgás. A sport javítja kondíciójukat, gondoskodik megfelelő szórakozásról minek következtében az önbizalmuk fokozatosan erősödik. A down-kórral születettek általában a mozgás és beszéd területén küzdenek nehézségekkel. A közös tréning mindkét területre jó hatással van, ezzel segítve a beilleszkedést és nyitottságot az egészséges emberek irányába. A rendszeres Nordic Walking jelentős hatással bír mindannyiunk egészségének megőrzésében!

Hestia Tűz- és Fényzsonglőr csoport

A Hestia Tűz- és Fényzsonglőr csoport mondhatni megléte óta vállal rendszeresen jótékonysági ellépéseket gyűjtéseken, gyermekrendezvényeken, alapítványoknak, stb. Az első ilyen típusú műsor felkéréstől kezdve tetszett az ötlet nekünk, hogy ne csak a pénzt tekintsük mérvadónak műsoraink bemutatásánál. A hálás megrendelők, a csillogó gyermekszemek több emberségérzést adnak számunkra mint bármilyen más visszajelzés szakmánkban. Volt alkalom, amikor nem kevés erőt és időt öltünk abba, hogy terjeszthessük csapatunkról jótékonykodási kedvét, hogy minél több ilyesfajta lehetőséghez jussunk.
Úgy hisszük ez a gesztus semmiből nem tart - és másoknak is példát szeretnénk ezzel mutatni - hiszen tevékenységünk már ösztön szerűen végezzük. Ami számunkra egy könnyed játszadozás, az másoknak lehet egy maradandó aprócska életélményt tud okozni. Nem szeretnénk magunkat és másokat megfosztani ilyen élményektől, inkább inspirálni és ösztönözni szeretnénk mindenkit, hogy kerekedjenek fel, gondolkozzanak el, és semmiségnek tűnő dolgokkal lepjék meg embertársaikat! Tud olyan szórakoztató lenni ez is, mint a tv nézés vagy barátokkal beszélgetés.